Lasten mekot & hameet

New
ALE
Alkuperäinen hinta oli: 179,90€.Nykyinen hinta on: 134,93€.
ALE
Alkuperäinen hinta oli: 29,95€.Nykyinen hinta on: 20,96€.
ALE
Alkuperäinen hinta oli: 29,95€.Nykyinen hinta on: 20,96€.

JuhlamekotKatso lisää

-25%
ALE
Alkuperäinen hinta oli: 60,95€.Nykyinen hinta on: 42,66€.
ALE
Alkuperäinen hinta oli: 179,90€.Nykyinen hinta on: 134,93€.
ALE
Alkuperäinen hinta oli: 23,99€.Nykyinen hinta on: 12,00€.

Kategoriat

Tyttöjen mekot, hameet ja juhlamekot

Tyttöjen ihanat mekot, hameet ja juhlamekot löydät kätevästi Lintukodosta. Valikoimassamme on paljon mekkoja merkeiltä name it, Mayoral, Cream, Hust And Claire ja Verson Puoti. Mekkojen hinnat ovat edullisimmillaan 6,99€. Tutustu kesämekko valikoimaamme ja tee löytöjä. 

Kesämekko valikoimamme on laaja ja suosituimmat ovat name it kesämekot, jotka ovat edullisia ja aivan ihastuttavan näköisiä. Paljon eri värejä ja kuviota. Löydät kyllä meiluisan kesämekon tytölle. Erityisen suosittuja ja edullisia ovat Name It Vigga trikoomekot. Tutustu valikoimaamme ja ihastu!

Lasten juhlamekko täytyy olla kaunis, sillä se tekee lapselle juhlan tunnun. Tyllimekot ja juhlamekot ovat suosittuja ja meiltä löydät aivan mielettömän kauniita luomuksia. Kukkamekkoja ja hillitymmän mallisia mekkoja löytyy usealta merkiltä. Nyt on paljon kauniita mekkoja name it:ltä, Verson Puotilta ja Mayoralilta. 

Hameet ovat tyttöjen suosiossa. Tutustu hame valikoimaan ja valitse kaunis kokonaisuus, kun valitset kokonaisuuteen kauniiin puseron ja sukkahousut. Lasten hameet ovat mukavat päällä, kauniita ja edullisia, mutta myös laadukkaita. 

Mekon kaveriksi kannatta ottaa mukaan samaan tilaukseen leggingsit, sukkahousut, sukat ja pompulan, sillä Lintukotossa on ilmainen toimitus yli 60€ tilaukselle. Samalla kerralla saat hankittua koko asukokonaisuuden ja säästettyä selvää rahaa toimituskustannuksissa. 

Oikean koon valitseminen voi olla vaikea. Kannattaa tutustua Name It koko-oppaaseen ja Dear Sophien koko-oppaaseen tai kysyä neuvoa Lintukotosta – Ota Yhteyttä.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa. Voit myös tilata uutiskirjeemme, jolloin kuulet ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksistamme.